BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 2, 2009

EVERYDAY DUIT$$$!!!




Fikirkan sejenak...setiap hari duit masuk...seronok tak? Mestilah seronok kerana saya sendiri sedang mengalaminya!!! Dulu hanya mampu berangan tapi sekarang BETUL-BETUL MENJADI!!!! Amati formula berikut:-

Duit RM1 kalau kita gandakan 20 kali akan jadi RM1 juta!
----------------------------------------------------------------------------------------------

RM1 x 2 = RM2
RM2 x 2 = RM4
RM4 X 2 = RM8
RM8 X 2 = RM16
RM16 X 2 = RM32
RM32 X 2 = RM64
RM64 X 2 = RM128
RM128 X 2 = RM256
RM256 X 2 = RM512
RM512 X 2 = RM1024
RM1024 X 2 = RM2048
RM2048 X 2 = RM4096
RM4096 X 2 = RM8192
RM8192 X 2 = RM16,384
RM16,384 X 2 = RM32,768
RM32,768 X 2 = RM65,536
RM65,536 X 2 = RM131,072
RM131,072 X 2 = RM262,144
RM262,144 X 2 = RM524,288
RM524,288 X 2 = RM1,048,576 !

---------------------------------------------------------------------------------------------
Sekarang tanya diri anda,bila dan bagaimana nak menjadikan formula di atas realiti? Berikut adalah testimoni orang-orang yang sudah dan masih terus merealisasikan formula diatas:-



Riz
Salam Ceria...saya asal Johor Bahru..bersekolah sama dengan En Gaban di SDJ ( Samseng Dalam Johor)...hehehe...Saya memang minat lumba kereta. Buat bisnes pun pasal nak beli kereta. Ni saya beli kereta ni modal nye RM 3000 jer...bulan2 company bayar. apa lagi buat lanyak race lah...




Amy/Yahya
4 tahun yang lalu, aku hanya bekerja goverment sebagai P.A.R...tugas yang di berikan sangatlah mencabar kerana perlu menghantar setiap surat atau dokumen di 25 blok pejabat..ya,akulah dispatch atau peon..apa nak buat,SPM kantoi...nak kerja apa lagi...aku tyak pernah menyesal kerana itu adalah pilihan aku,aku yang hantar resume mintak kerja...tak ada yang paksa pun.. gaji pun bersih cuma rm 450..



Ustaz Mat
Saya tertarik dengan kumpulan ini setelah membaca risalah yang saya terima. Pada saya tiga perkara ada saya akan join iaitu : Tidak Melanggar Undang-Undang , Tidak Melanggar Hukum Syarak Dan Tidak Menjatuhkan Maruah.


Rahman&Aishah
Bisnes Kedai Runcit dah 3 tahun tapi masih belum nampak hasil yang setimpal dengan usahanya. Kenapa saya cakap macam tu? Bayangkanlah...saya tinggal di Kampung Melayu Majidee, tapi berniaga kedai runcit di Kulai. dekat situ pulak ada 3 kedai runcit bersaing. Hari-hari jalan jauh..itu yang saya ternampak risalah macam menarik aje dan saya pun join lah sebab nak ubah kehidupan. Kini, saya buat bersama isteri saya. Kita orang buat berdua sama-sama sebab sama-sama nak besarkan keluarga. Bila keluarga dah besar, bisnes pun besar...kereta pun tak lama lagi tukar yang besar..


Kefly
Sebagai seorang anak peneroka Felda, saya berusaha untuk keluar daripada sifat malas saya dan membina perniagaan sendiri setelah 12 tahun bekerja sebagai technician Hotel. Hari ini, saya memandu kereta impian saya BMW, dah habis bayar rumah 2 biji dan dah ada perniagaan membaiki motorsikal yang modalnya dari perniagaan ini.



Ali
Saya dulu seorang penganggur terhormat selama 6 tahun. Sebelum itu macam-macam perniagaan yang telah saya jalankan dan semuanya gagal. Kecewa punya pasal, saya tutup buku untuk berniaga dan kerja saya hanya hantar dan jemput isteri pergi balik kerja. Saya jumpa risalah peluang ini dan pada mulanya saya anggap mengarut. Tapi waktu itu saya jumpa risalah itu di masjid. Saya fikir lebih baik saya mencubanya. Kini, saya buat kerja mengarut...sit2 talk2 tapi duit mashuk... haa.. ni gambar kereta saya yang akan saya miliki. Saya memang suka SUV sebab boleh buat letak remote control kapal terbang.


Arifu
Salam, saya seorang studen kulinari, berumur 20 tahun. Kini, di saat kawan-kawan saya masih belajar, saya sedang menjana pendapatan seminggu RM900. Nanti bila dah habis Kolej, saya dah tak ada masalah nak carik kerja sebab saya mempunyai pendapatan. Cuba bayangkan pada umur saya 25 nanti dan saya masih lagi buat kerja yang sama di sini, waktu itu Jutawan dalam tangan. Orang lain cakap kau boleh la pasal kau muda lagi tapi saya akan cakap abang akak boleh la pasal dah berumur...AAAGGGRHHH!! itu semua alasan untuk orang yang lemah.


Arul
Saya baru habis belajar ijazah jurusan perakaunan dan mendapat anugerah dekan. Walaupun belajar ada ijazah saya kini dah bersara dari alam pekerjaan dan menjana income RM200-RM 500 sehari. Kawan-kawan se universiti yang sama-sama habis belajar sekarang kena pergi kerja punch in punch out kena marah dengan boss lepas tu merungut kerja boring tapi saya nak bangun tidur suka-suka hati, nak buat apa-apa pun suka-suka hati...Umur baru 26 tahun. Target saya , kereta impian BMW 325i dalam masa terdekat dan simpanan RM300,000 dalam akaun. Orang lain tak buat, biar saya yang buat.

Umi@Aida
Saya dulu pernah menjalankan perniagaan jual kereta-kereta mewah. Tetapi Ekonomi waktu itu tak bagus syarikat saya bungkus. Kini saya naik semula ekonomi keluarga saya melalui perniagaan e-networking ini dan Alhamdulillah, saya mempunyai peluang untuk menjadi jutawan semula.




APA LAGI YANG ANDA TUNGGU? REALISASIKAN IMPIAN ANDA HARI INI!!!
SMS Segera nama&alamat anda ke:
018 3777939

0 comments: