BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 25, 2009

berubah demi masa depan keluarga anda...

Salam

Beberapa orang sahabat baik saya selalu bertanya mengapa saya bersusah payah
buat bisnes e-networking, mengapa tidak buat sahaja bisnes biasa seperti kedai
makan atau perkhidmatan.

Atau mengapa tidak teruskan sahaja bekerja sebagai pekerja makangaji
(KILANG) selepas penat belajar diluar negara sampai pencen dan tak
perlu pening kepala.

Bagi saya jawapannya cukup ringkas: kerana bisnes E-NETWORKING...

* lebih menarik
* lebih senang
* lebih murah
* lebih menguntungkan
* lebih masa terluang

Biar saya jelaskan...

*1) Dengan bisnes anda e-networking anda bebas 'bekerja' tanpa mengira tempat. Samada
di Starbucks, Cybercafe, Kolej atau dirumah sahaja. Dibandingkan dengan bisnes
biasa harus dibuat di pejabat, kilang, kedai atau tempat yang ditentukan.
Sebab tu setiap pagi, kita biasa tersangkut kena trafik jam sebab semua mesti
menuju ke destinasi masing-masing untuk bekerja. Pejabat saya, hanya beberapa
tapak pergi ke bilik bawah ;)

*2) Bisnes e-networking juga jauh lebih senang, hanya perlu duduk dan tekan keyboard
dan klik mouse, semuanya settle dan sambil minum nescafe panas dan tengok DVD.
Manakala, sahabat-sahabat saya terpaksa pergi jumpa pelanggan, meeting, buat
ujikaji di makmal, buat laporan dan kena sembur dengan boss kalau salah. Memang
tiada masa untuk lepak apatah lagi nak tengok DVD.

*3) Bisnes e-networking jauh lebih mudah daripada bisnes biasa. sahabat saya pernah
mengajak saya membuka kopitiam disebuah pasaraya. Modal diperlukan RM100,000!!
Dengan bisnes e-networking anda hanya perlukan panduan, dengan modal tidak sampai RM5000 dan banyak projek bisnes boleh dibuat.

*4) Bisnes e-networking boleh untung besar!Ahli yang buat
RM80,000 dalam masa beberapa bulan, Akmar surirumah yang buat RM40,000 dirumah.
Saya sendiri menjana pendapatan gaji sebulan dalam tempoh sehari sahaja dengan
bisnes e-networking Kerja sehari online = Pendapatan sebulan kerja makan gaji! Yahooo..

*5) Banyak masa terluang untuk bersama keluarga, shopping, bersantai di pantai.
Dengan bisnes biasa, anda perlu habiskan tidak kurang 10 jam di pejabat atau kedai.
Doktor yang gaji 5 angka juga terpaksa makan tengahari jam 3 petang sebab pelanggan
yang ramai menunggu. Dengan bisnes online semuanya automatik!

Dan jika anda juga bertanya mengapa saya berhenti kerja dan buat bisnes e-networking,
diatas adalah jawapannya.

Anda bila lagi???


Demi Kejayaan Anda,

" wow memang luar biasa hebat!

Saya ucapkan tahniah dan terima kasih yang tidak terhingga pada
rakan2 atas pemberian komitmen yang tidak disangka-sangka.

ANDA DAH BACA SAYA HARAP ANDA ,BERUBAH DEMI MASA DEPAN DAN KELUARGA

UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA DAFTAR DISINI

2 comments:

Natrah Norlin said...

nak sarung kaki bb jenis macam mana...surf la blog saya label crochet tuh untuk lihat...tq

maelionaire said...

ok thank cik/pn natrah...